Ο Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του Αναστασία Δεληγιάννη αναμένεται να ενώσουν τις ζωές τους με γάμο σε λίγο διάστημα, και ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενος.

Ο Ηλίας αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες με τη μέλλουσα γυναίκα του, ενώ σημείωσε: «Σηκώνοντας ήδη τα οικογενειακά βάρη. Ας το κάνουμε...» και παράλληλα τοποθέτησε τα κατάλληλα hashtags ια τον γάμο τους (#proweddingday #ourwedding).

Ηλίας Βρεττός

«Θα παντρευτούμε, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι όλα κανονισμένα και έχουν δρομολογηθεί τα πάντα, δεν έχω κανένα λόγο να μην το αποκαλύψω. Επειδή η Αναστασία είναι εκτός χώρου και δεν τα πηγαίνει καλά με τη δημοσιότητα θα κάνουμε το γάμο μας σε πολύ κλειστό κύκλο», είχε αναφέρει ο Ηλίας Βρεττός στο «Μega Καλημέρα».

Ο τραγουδιστής λάμπει από χαρά και η μέλλουσα γυναίκα του επίσης. Οι δυο τους αναμένεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Ντυμένοι στα λευκά και με καπέλα και γυαλιά ηλίου πόζαραν στον φακό και πάτησαν το upload button με τους φίλους τους να τούς εύχονται με αγάπη και τρυφερότητα.

Ηλίας Βρεττός: Δεν σταμάτησε να τραγουδά στη μέλλουσα σύζυγό του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ