Λίτσα Πατέρα: «Δεν έχω δει κανέναν καβγά στον αέρα»

Την Τετάρτη (13 Μαρτίου) το πρωί, τη Λίτσα Πατέρα περίμενε έξω από τα στούντιο του Πρωινού του ΑΝΤ1, τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN.

Η ρεπόρτερ θέλησε να μάθει την άποψη της γνωστής αστρολόγου για τα σχόλια που έκανε η Μαρία Κορινθίου σχετικά με την παρουσία της στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Λίτσα Πατέρα
Λίτσα Πατέρα: «Δεν έχω δει κανέναν καβγά στον αέρα»

«Παιδάκια… Περσινά ξινά σταφύλια συζητάτε τώρα! Δεν ξέρω! Εγώ έρχομαι αυτή την ώρα στην εκπομπή οπότε, ό,τι κι αν έχει γίνει νωρίτερα, δεν το ξέρω. Πάω να ντυθώ, να χτενιστώ και να πω τα δικά μου.

Όχι, εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω τι λέει η Μαρία, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Δεν ξέρω πως αντιμετώπιζε εκείνη μέχρι τις 10 η ώρα που πηγαίνω εγώ και βγαίνω στον αέρα στις 12. Δεν το ξέρω αυτό.

Πάντως ουσιαστικά υπάρχει ηρεμία, δεν έχω δει κανέναν καβγά στον αέρα. Ξέρετε, ρωτάτε λάθος άνθρωπο γιατί, όπως βλέπετε, εγώ για να ακούσω στο πλατό πάω στις 12. Αυτά έχουν τελειώσει. Για να φύγει η κοπέλα κάτι είχε, όμως δεν το ξέρω ούτε και δεν έχω ακούσει κανέναν καβγά να γίνεται», είπε μεταξύ άλλων η Λίτσα Πατέρα στις δηλώσεις που μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό ΣΟΥ ΣΟΥ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ