Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ αποκάλυψε αρκετά χρόνια πριν από το θάνατό της ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον Τομ Κρουζ. Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ μισούσε τον ηθοποιό, ή έτσι είπε, λόγω της θρησκείας τους, της Σαηεντολογίας.

Η Λίζα Μαρί έγινε μέλος της ομάδας των Σαηεντολόγων όταν ήταν μόλις εννέα ετών. Ήταν η μητέρα της, Πρισίλα, που αποφάσισε να συμμετάσχει, που υποτίθεται ότι είχε στρατολογηθεί από τη βοηθό του Τζον Τραβόλτα, Σίλβια «Σπάνκι» Τέιλορ.

Η Σαηεντολογία είχε ήδη προσπαθήσει να στρατολογήσει τον Έλβις, αλλά πάντα υποστήριζε ότι τον ήθελαν για τη φήμη και τα χρήματά του, κάτι που πίστευε και η κόρη του.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ τη Σαηεντολογία

Μάλιστα, η Λίζα Μαρί άσκησε δριμεία κριτική στη Σαηεντολογία σε συνέντευξή της στον Τόνι Ορτέγκα, κατηγορώντας τον ηγέτη της θρησκείας, Ντέιβιντ Μισκάβιτς, ότι εκμεταλλεύτηκε την περιουσία της οικογένειάς της. «Στα 25 μου άρχισαν να με προσεγγίζουν για να γίνω αυτό το άτομο που θα έβγαινε έξω και θα έφερνε όλους τους άλλους μέσα στη Σαηντεολογία», είπε το 2014 μετά την αποχώρησή της από την αίρεση.

«Μισώ τον Τομ Κρουζ. Τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια. Είπα ότι δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε δωμάτιο μαζί του», είχε εξομολογηθεί η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Η ίδια είχε εξηγήσει πώς προσπάθησαν να στρατολογήσουν την οικογένεια και τους φίλους της, όπως συνέβη με τον δεύτερο σύζυγό της, Μάικλ Τζάκσον.

Η Σαηεντολογία ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1953 από τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Λ. Ρον Χάμπαρντ, και είναι μια από τις νεότερες αλλά πιο γνωστές θρησκείες στον κόσμο. Οι πεποιθήσεις των Σαηεντολόγων δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό και οι πληροφορίες για τη θρησκεία είναι συχνά αντιφατικές. Ο Τομ Κρουζ, από τα πιο δραστήρια μέλη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΖΑ ΜΑΡΙ ΠΡΙΣΛΕΪ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ