Η Τζένιφερ Λόπεζ παραχώρησε συνέντευξη στο TODAY για την καινούργια ταινία της «Shotgun Wedding» με τον συμπρωταγωνιστή της Τζος Ντουχάμελ στο πλευρό της. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ αλλά και στα παιδιά της, ενώ έκανε μια ειλικρινή εξομολόγηση για την οικογένειά της.

«Μετακομίσαμε μαζί. Τα παιδιά μετακόμισαν μαζί μας. Ήταν σαν ένα είδος συναισθηματικής μετάβασης, αλλά ταυτόχρονα όλα σου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά για τα παιδιά εκείνης και του Άφλεκ από τους προηγούμενους γάμους τους.

Η Λόπεζ έχει δύο παιδιά με τον Μαρκ Άντονυ, Mαξ και Έμμα, και ο Μπεν Άφλεκ τρία παιδιά με την Τζένιφερ Γκάρνερ, Βάιολετ, Σεραφίνα και Σάμουελ.

τζένιφερ λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ τον Ιούλιο του 2022 στο Λας Βέγκας, και ξανά τον Αύγουστο. «Ήταν απλώς μια εκπληκτική χρονιά. Νομίζω, η καλύτερη μου χρονιά από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου», σημείωσε η Λατίνα star.

«Προφανώς δεν προσπαθούσαμε να βγούμε δημόσια. Αλλά ποτέ δεν απέφευγα το γεγονός ότι για μένα, πάντα ένιωθα ότι υπήρχε μια πραγματική αγάπη εκεί, μια αληθινή αγάπη», είχε αναφέρει στη Vogue τον Νοέμβριο. «Οι άνθρωποι στη ζωή μου ξέρουν ότι ήταν ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος για μένα. Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματα για μένα ήταν ακόμα πολύ αληθινά», είχε εξομολογηθεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει ανοιχτά από τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ: «Ήταν σπαραγμός»

H τρυφερή ανάμνηση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι

Ευχάριστα νέα για τον Μπεν Άφλεκ μετά τον γάμο με την Τζένιφερ Λόπεζ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ