Μία όμορφη φιλία έχουν δημιουργήσει η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζένιφερ Γκάρνερ σύμφωνα με το US Weekly. H Λατίνα σταρ και η Αμερικανίδα ηθοποιός έχουν έρθει πιο κοντά και απολαμβάνουν η μία τη συντροφιά της άλλης. «Εξαιτίας των παιδιών, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζένιφερ Γκάρνερ έχουν γνωρίσει η μία την άλλη καλύτερα και έχουν δημιουργήσει μία νέα φιλία», είπε πηγή από το περιβάλλον τους. Τόνισε δε, ότι η Γκάρνερ δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο «γλυκιά» είναι η Λόπεζ μαζί της και με τα παιδιά. «Απολαμβάνει η μία την παρέα της άλλης», ανέφερε η ίδια πηγή.

Τζένιφερ Λόπεζ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, Getty Images

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο και δούλεψαν σκληρά ώστε να ενώσουν τις οικογένειες τους. Η Λόπεζ έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Μαρκ Άντονι, τον Μαξ και την Έμα και ο Άφλεκ έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, τους Σεραφίνα, Σαμ και Βάιολετ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Λατίνα σταρ στο περιοδικό Vogue, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Άφλεκ και η Γκάρνερ συνεργάζονται με τον καλύτερο τρόπο για την ανατροφή των τριών παιδιών τους. «Είναι μία καταπληκτική μητέρα και πραγματικά συνεργάζονται πολύ καλά μαζί», ανέφερε η Λατίνα ποπ σταρ.

Όσο για τη σχέση που έχουν αναπτύξει τα παιδιά τους, μετά το γάμο τους, η Λόπεζ είπε: «Η μετάβαση είναι μία διαδικασία που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς. Έχουν έντονα συναισθήματα αυτή την περίοδο, καθώς είναι έφηβοι. Αλλά τα πηγαίνουν καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ