Η Ρένια Λουιζίδου μάς μιλά για την επικαιρότητα της μίνι σειράς «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και την ευτυχή συνάντησή της με αγαπημένους συναδέλφους στην καθημερινή κωμωδία σε «Σε ξένα χέρια» όπου πρωταγωνιστεί, χωρίς να παραλείψει φυσικά να αναφερθεί στην πανδημία και τα όσα έφερε στη ζωή μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Επιστρέφετε στην ΕΡΤ έπειτα από δώδεκα χρόνια με δύο σειρές, το «Βαρδιάνος στα σπόρκα», που υπογράφει σκηνοθετικά ο Μανούσος Μανουσάκης, αλλά και την καθημερινή κωμωδία «Σε ξένα χέρια».


Το «Βαρδιάνος στα σπόρκα» είναι μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων. Τα «ξένα χέρια» από την άλλη προορίζονται για όλη τη σεζόν. Χαίρομαι που η ΕΡΤ είναι ξανά μέσα στο παιχνίδι του πλήρους τηλεοπτικού προγράμματος. Ήταν κάτι που έλειπε. Σειρές όπως αυτή με τα διηγήματα σπουδαίων Ελλήνων λογοτεχνών που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης δεν μπορούν να γίνουν εύκολα. Νομίζω πως είναι εξαιρετική ιδέα της δημόσιας τηλεόρασης να εντάξει τέτοιου είδους μίνι σίριαλ στον κορμό του προγράμματός της.


Το «Σε ξένα χέρια» σηματοδοτεί την πρώτη σας συμμετοχή σε καθημερινή σειρά.


Λίγο-πολύ, το 80%-90% των σειρών έχουν γίνει σχεδόν καθημερινές, με πολλά επεισόδια την εβδομάδα. Είναι η λογική με την οποία λειτουργεί πια ο σχεδιασμός των προγραμμάτων των τηλεοπτικών καναλιών. Είναι η εποχή τέτοια. Προσωπικά, δεν ξεχωρίζω τις δουλειές σε καθημερινές ή εβδομαδιαίες. Προσαρμόζομαι στα δεδομένα που υπάρχουν τριγύρω και επιλέγω αυτήν που θεωρώ πιο κατάλληλη.


Βρίσκεστε ξανά με τον Γιάννη Μπέζο τριάντα χρόνια μετά τους «Απαράδεκτους».


Χαίρομαι πολύ που μετά από τόσο καιρό θα ξανασυναντήσω επαγγελματικά τον Γιάννη Μπέζο. Ένας από τους λόγους που με έκαναν να καταλήξω στα «Ξένα χέρια» ήταν συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως ο Γιάννης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Βάσω Λασκαράκη και ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος. Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο team ανθρώπων. Ακόμα και αν είχα κάποιους ενδοιασμούς για τον όγκο της δουλειάς, η παρουσία των συγκεκριμένων συνεργατών με έκανε να τους ξεπεράσω πολύ γρήγορα.


Πότε θα ξεκινήσετε τα γυρίσματα;

Τις επόμενες ημέρες. Περιμένω να με ειδοποιήσουν. Φαντάζομαι γύρω στα τέλη Ιουλίου. Αυτήν τη στιγμή κάνουμε πρόβες και fitting.


Θα χρησιμοποιηθούν και εξωτερικοί χώροι για τα γυρίσματα;

Ναι. Θα είναι και σε φυσικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣTV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΪΖΙΔΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ