Τα χιόνια απέκλεισαν πολλές περιοχές της Αθήνας, με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι δύσκολη και να μην υπάρχει ρεύμα για πολλές ώρες.

Παραλίγο να κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, όπως είπε η Λουκίλα Καρρέρ στην εκπομπή “Love it“, αφού η περιοχή που μένουν με τον Μίμη Πλέσσα αποκλείστηκε από τα χιόνια και η ίδια πάλεψε για να βοηθήσει τους γειτόνους τους.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Σήμερα μπορώ και σας μιλώ, όπως μπόρεσα και χθες χάρη στην πολύτιμη βοήθεια φίλων που μου έφεραν τηλέφωνο για να μπορώ να μιλάω. 70 ώρες χωρίς ρεύμα ξέρετε τι σημαίνει; Μιλήσατε για την παγωνιά, το φαγητό, τη θέρμανση και όλα αυτά. Εγώ θα σας πω κάτι άλλο. Έλλειψη επικοινωνίας. Έχω τρία μηνύματα στη διάθεση των Αρχών που μου είπανε sos πεθαίνουμε εχθές. Παιδάκι που το σώσαμε από πνευμονία, αν δεν ερχόταν είχε άλλη μία ώρα ζωής, κυρία που την κουβάλησαν μέσα από τα χιόνια για να σωθεί. Όταν όλα αυτά δεν μπορείς να τα πεις γιατί δεν έχει μπαταρία, είναι τρομακτικό» είπε η Λουκίλα Καρρέρ και συνέχισε:

«Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει. Ήθελα να δώσει τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί αν δεν ερχόταν το ρεύμα και έχω και αποδείξεις. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Για αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ