Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο βυθίζοντας σε πένθος τους φίλους και τους συνεργάτες του. Ωστόσο ο καλλιτέχνης της trap ζει ακόμα στη μνήμη των fans του αλλά και των φίλων του που τον αναπολούν με τα καλύτερα λόγια.

Η Ελένη Φουρέιρα, ήταν εκτός από τους στενότερους συνεργάτες του Mad Clip και προσωπική του φίλη ενώ λίγο πριν το θάνατό του η φιλία τους επισφραγίστηκε με την κοινή τους επιτυχία “Μπορεί”. Η performer, με αφορμή την επέτειο θανάτου του φίλου της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από κοινές, αδημοσίευτες φωτογραφίες της μαζί του.

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, ιδιαίτερη μνεία στον καλλιτέχνη πραγματοποίησαν οι συνάδελφοί του, trapers, μεταξύ άλλων και ο FY ο οποίος πέρασε μέσα από βίντεό του και μήνυμα για την πρόληψη των ατυχημάτων στους δρόμους.

Σπαρακτική ήταν και η ανάρτηση της συνεργάτιδας και μάνατζέρ του Mad Clip, Λίας Παπαδοπούλου μετά το γάμο της οποίας το τραγικό συμβάν του θανάτου του trapper έλαβε χώρα. Συγκεκριμένα, η μάνατζερ ανάρτησε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο της αγκαλιά με τον καλό της φίλο που τραγούδησε στην πιο σημαντική της στιγμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ