Μετά από τεχνικό έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του Mad Clip από τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά υπάρχει μια νέα τοποθέτηση, την οποία μοιράστηκε μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα“.

O κύριος Μαδιάς συνδέθηκε με την εκπομπή από τον τόπο που συνέβη το δυστύχημα κι έτσι έδωσε απαντήσει στα ερωτηματικά που έχουν γεννηθεί.

Mad Clip

«Έχει ταλακωθεί όλος ο ζωτικός χώρος της καμπίνας. Έχει υποστεί απευθυγράμμιση. Και με μικρότερη ταχύτητα να γινόταν η πρόσκρουση, με 65-70 χλμ, τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε. Ήταν σφοδρότατη η πρόσκρουση. Το κυρίαρχο αντικείμενο της έρευνας ήταν να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να διαπιστώσουμε αν ο οδηγός είχε απενεργοποιήσει το αντισπίντ», δήλωσε και ανέφερε ότι δεν μπόρεσαν λόγω του κατεστραμμένου εγκεφάλου του αυτοκινήτου να πάρουν επαρκείς πληροφορίες.

Παράλληλα, ο πραγματογνώμονας του αυτοκινήτου του Mad Clip έκανε αναφορά στα ελαστικά και τις καλωδιώσεις. Ο κύριος Μαδιάς δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το αυτοκίνητο του άτυχου Mad Clip ολοκλήρωσε με επιτυχία όλο το επικίνδυνο καμπυλόγραμμο τόξο της στροφής και άρχισε να εκτρέπεται δεξιόστροφα. Η πρώτη σκέψη μας ήταν ότι κάποιο άλλο όχημα του μπήκε κάθετα ή κάποιο ζώο ή κάποιο εμπόδιο. Στο βίντεο όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο».

«Το αυτοκίνητο πήρε ξαφνικά αριστερόστροφη κλίση, μπροστά και διαγώνια σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση», προσέθεσε και αναρωτήθηκε: «Μήπως ο οδηγός στην πρώτη δεξιόστροφη εκτροπή, έκανε υπερδιόρθωση προς τα αριστερά, και από την ταχύτητα του ξέφυγε;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ