Μέσα από το “Πρωινό” έγινε αναφορά στα περιουσιακά στοιχεία τoυ αδικοχαμένου Mad Clip, με τον Τάσο Τεργιάκη να αναφέρει τα ποσά που λάμβανε από τις live εμφανίσεις του, και αποκάλυψε ότι τελικά βρέθηκε το ρολόι του το οποίο ο παππούς του είχε αποκαλύψει ότι εκλάπη.

«Από το 2017 ήταν περιζήτητος για νυχτερινά μαγαζιά σε Ελλάδα και Κύπρο με αμοιβές από 3 έως 5-6 χιλιάρικα τη βραδιά. Πολλές φορές και διπλές εμφανίσεις και είχε μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό. Η πληροφορία η δικιά μου είναι ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Από τον πρώτο έλεγχο που έκανε η οικογένεια στο σπίτι δεν βρέθηκαν μετρητά, οι πληροφορίες όμως που συγκεντρώνουν και από τις καταθέσεις που έχει η αστυνομία στα χέρια της από το τροχαίο μαθαίνοντας τι μπορεί να έχει συμβεί και πως ήταν η ζωή του Mad Clip, προκύπτει ότι μπορεί να έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά στο περιβάλλον του. Σε ανθρώπους που ήταν κοντινά του πρόσωπα και αυτά τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί. Ένα άλλο μυστήριο αφορά τα πολύ ακριβά χρυσαφικά του», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος για τον τραγουδιστή.

Mad Clip

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε: «Βρέθηκαν κοσμήματα στο σπίτι, όσα βρήκε ο πατέρας στην πρώτη του επίσκεψη. Τα έχει βάλει σε μια τσάντα και τα έχει δώσει στην μητέρα. Βρέθηκε και το ρολόι και έχει κατατεθεί σε μια θυρίδα. Το κρίσιμο στοιχείο είναι αν υπάρχει θυρίδα με χρυσό. Υπάρχουν καταθέσεις από το περιβάλλον του που λένε ότι του άρεσε ο χρυσός και επένδυε σε χρυσό. Θα κοιτάξουν στις τράπεζες αν υπάρχει κάποια θυρίδα και όταν δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.  Η οικογένεια εμφανίζεται σίγουρη ότι υπάρχουν χρήματα που έχουν δοθεί σε άτομα από το περιβάλλον.  Το κρίσιμο ακόμη είναι η συμμετοχή του σε εταιρείες, διότι είχε ανοίξει καταστήματα και σχεδίαζε το άνοιγμα ακόμη 5 καταστημάτων μέσα στο 2022. Όλα αυτά είναι μια μεγάλη περιουσία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD CLIP,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ