Σε απέραντη θλίψη πλήθος κόσμου, καθώς ο Mad Clip ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και ο αναπάντεχος χαμός του 34χρονου τράπερ προκάλεσε μεγάλη λύπη.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9/2021, αφού το τροχαίο δυστύχημα ήταν μοιραίο, και πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε στο σημείο.

Οι θαυμαστές του, λοιπόν, θέλησαν να τιμήσουν τον τραγουδιστή και άφησαν λουλούδια στη μνήμη του. Σημειώματα, κεράκια και λόγια καρδιάς από τους fans του, ενώ σε ένα σημείωμα έγραψε κάποιος: «Κάποια μέρα θα συναντηθουμε ξανά».

Mad Clip

Ο Mad Clip έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα ατυχημάτων Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα, μιλάμε για ταχύτητα σύγκρουσης περίπου στην ταχύτητα 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD CLIP, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ