Ο τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών καθώς το τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9/2021 ήταν θανατηφόρο, με τον πραγματογνώμονα ατυχημάτων Γρηγόρη Μιχαλόπουλο να μιλά στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega“.

«Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία», ανέφερε ο ίδιος αρχικά.

Ο κύριος Μιχαλόπουλος προσέθεσε στη συνέχεια, μιλώντας για τις δύο διαδοχικές στροφές που υπήρχαν: «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας».

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων.  Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

Παράλληλα, ο πραγματογνώμονας δήλωσε πως εκεί που συνέβη το μοιραίο δυστύχημα, υπάρχει μια κλειστή στροφή και οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70χλμ, ωσστόσο ο Mad Clip μπήκε στη στροφή αυτή με ταχύτητα σχεδόν διπλάσια: «Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD CLIP, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ