Σχεδόν δέκα μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip και η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» και τον Τάσο Τεργιάκη, η αστυνομία έχει παραδώσει τα προσωπικά αντικείμενα του τράπερ στον πατέρα του, ενώ η οικογένεια περιμένει το πόρισμα του Νίκου Μαδιά ο οποίος θα κάνει την πραγματογνωμοσύνη.

«Συνομιλώντας το Σαββατοκύριακο με αστυνομικούς, μου είπαν ότι η υπόθεση του τροχαίου για την αστυνομία έχει κλείσει ως τροχαίο με ευθύνη του οδηγού. Αν και θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε η οικογένεια, δεν προκύπτει η εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, δεν υπάρχει πρόβλημα στον δρόμο. Δηλαδή κακοτεχνίες ή νερό. Εκεί έχει καταλήξει η αστυνομία. Η αστυνομία έχει κάνει την έκθεσή της. Ρώτησα για τα προσωπικά αντικείμενα του Mad Clip και μου είπαν ότι δόθηκαν στον πατέρα και τα κλειδιά και τα προσωπικά αντικείμενα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Να σας θυμίσουμε ότι ο παππούς του Mad Clip είχε καταγγείλλει ότι από τη σωρό του άτυχου τράπερ έλειπε το κινητό του τηλέφωνο και ο χρυσός σταυρός του, τον οποίο δεν αποχωριζόταν από την ημέρα που τον είχε αγοράσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD CLIP, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ