Την ώρα που η διάσημη τραγουδιστρια Τάμτα ερμήνευε στη σκηνή των φετινών MAD VMA άνθρωποι της παραγωγής την απομάκρυναν από το stage, καθώς ένα απρόοπτο περιστατικό έλαβε χώρα.

Συμφωνα με πληροφορίες του Hello.gr καλλιτέχνες της τραπ σκηνής επέδειξαν βίαιη συμπεριφορά μεταξύ τους και δημιουργήθηκε μια άνευ προηγούμενου κατάσταση. Οι άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα ενώ το κοινό κοιτούσε με απορία.

Η Τάμτα ερμήνευε το τραγούδι AZUCAR/ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, σε στίχους Αρον και μουσική Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, και το τραγούδι “Πανδώρα” των Teo Pouzbouris και Ody icons, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει παρόλο που ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος με το act αλλά και τη σκηνική και ενδυματολογική της παρουσία. Οι εμφανίσεις της ήταν δια χειρός Gallou και Στέλιου Κουδουνάρη.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, θα ανέβει ξανά στη σκηνή και θα παρουσιάσει από την αρχή την performance της, ενώ όπως μαθαίνουμε η κατάσταση έχει ηρεμήσει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κάτι τέτοιο στα MAD VMA, καθώς και το 2019 είχε λάβει χώρα αντίστοιχο περιστατικό μεταξύ Light και Snik, και απόψε επαναλήφθηκε ανάμεσα τους.

Οι σκηνές πρωτοφανείς, καθώς η αναρμοστη συμπεριφορά τους εγινε μπροστά στα μάτια πολλών ανθρώπων και παιδιών.

Ωστοσο, καβγάς σημειώθηκε ξανά με τον Light, και πολλά ήταν τα στιγμιότυπα που καταγράφηκαν από το κοινό που παρακολουθούσε έκπληκτο το συμβάν.

https://youtu.be/pone0wzPXq0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ