Με μεγάλη αγωνία αναμέναμε την επιστροφή της Μαριέττας Χρουσαλά στην τηλεόραση και στο ρόλο της παρουσιάστριας. Η Μαριέττα ήταν αντάξια των προσδοκιών μας καθώς παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το Mad Walk 2022 και εντυπωσίασε με τα υπέροχα outfits της και όχι μόνο!

Μπορεί τα ρούχα με τα οποία εμφανίστηκε η Μαριέττα Χρουσαλά να ήταν ένα και ένα, αλλά αυτό που έλαμπε περισσότερο και που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, ήταν τα εκπληκτικά κοσμήματά της.

Οι υπέροχες εμφανίσεις της Μαριέττας Χρουσαλά

Τα διαμαντένια κοσμήματα της παρουσιάστριας ήταν από την εταιρία  DANELIAN Diamond Club. Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Μαριέττα Χρουσαλά φόρεσε εντυπωσιακά σκουλαρίκια από διάφορες κολεξιόν της εταιρίας. Από τα πιο μικρά ζευγάρια έως τα πιο μεγάλα, η εταιρία DANELIAN Diamond Club καταφέρνει να εντυπωσιάζει κάθε φορά και να κάνει το οποιοδήποτε outfit ξεχωριστό και μοναδικό!

Η Μαριέττα Χρουσαλά, άλλαξε πολλές ενδυμασίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Φυσικά, όλες οι δημιουργίες ήταν κορυφαίων Eλλήνων σχεδιαστών όπως: της Σίλιας Κριθαριώτη, της Λουκίας, του Βασίλη Ζούλια και ήταν εκπληκτικές.

Χρουσαλά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ