Η Μαντώ Γαστεράτου προχώρησε σε μια πολύ δυνατή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram υπογραμμίζοντας τις χαρές αλλά και τις δυσκολίες της μητρότητας δίνοντας την δική της προσωπική σκοπιά.

Με ένα μακροσκελές κείμενο η Μαντώ Γαστεράτου συνόδευσε ορισμένα στιγμιότυπα από τη δική της περίοδο της λοχείας, δίνοντας δύναμη σε όλες τις νέες μανούλες και καταρρίπτοντας την εξιδανικευμένη εκδοχή των πραγμάτων.

INSTAGRAM:

“Σήμερα το πρωί παρέα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω από την σκιά των δέντρων. Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξέγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική.

Δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την “πραμάτεια” μας, ταπερακια, μπουκαλάκια, μωρομαντηλα κτλ και μπορούσα να θηλάσω με ησυχία το μωρό. Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του.

Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: “ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου”.
Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη!Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλά!”, σημείωσε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

REALITY:

Έπειτα όμως επεσήμανε: “Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχείας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Άλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νοιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμές, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου.
Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες από αυτές μαζί σας, επιλέγω να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου.

Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραΐσμενη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός. Θέλω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε την φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την “τελειότητα” που σερβίρεται “εδώ μέσα”… μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς.

Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία…”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ