Η Madonna αποκάλυψε πώς η δασάλα της στην Καμπάλα της έσωσε τη ζωή αφού «λιποθύμησε» στο πάτωμα του μπάνιου της.

Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της στο Celebration, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην βακτηριακή της λοίμωξη και μίλησε για την τρομακτική δοκιμασία της που την οδήγησε σε κώμα για 48 ώρες.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, έδωσε μια προσωπική ομιλία για τη δασκάλα της στην Καμπάλα Shavawn και μοιράστηκε: «Υπάρχουν μερικοί πολύ σημαντικοί άνθρωποι απόψε εδώ που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με πήγε στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι καν, λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ… Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή. Σε ευχαριστώ Shavawn».

Madonna

Η Madonna, που ακολουθεί την Καμπάλα από το 1996, θέλησε να ευχαριστήσει τη δασκάλα της στην Καμπάλα για την αμέριστη υποστήριξή της ενώ νοσηλευόταν σε κώμα. «Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική της. Την άκουσα να λέει “Σφίξε το χέρι μου”», αποκάλυψε η Madonna.

Σε άλλο σημείο της ειλικρινούς ομιλίας της, η Madonna απέτισε φόρο τιμής στα έξι παιδιά της που ήταν επίσης σε ετοιμότητα για να τη στηρίξουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο.

Για τη Λούρδη, τον Ρόκο, τον Ντέιβιντ, τον Μέρσι Τζέιμς και τις δίδυμες Εστέρ και Στελ, το ποπ είδωλο συνέχισε: «Όταν για πρώτη φορά είχα τις αισθήσεις μου και είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου – παρεμπιπτόντως, κόντεψα να πεθάνω για να τα καταφέρω. Όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο».

Το Celebration Tour, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου στη Βόρεια Αμερική, αναβλήθηκε μετά την ύφεση της υγείας της Madonna, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ για αρκετές ημέρες λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης, με πηγές να αναφέρουν ότι υπέστη οξύ σηπτικό σοκ και νοσηλεύτηκε με Narcan. «Όταν ξύπνησα, είδα όλα τα παιδιά μου γύρω μου και σκέφτηκα ότι αυτό θα με σώσει. Τα παιδιά μου θα με σώσουν. Δεν είμαι εγώ που τα έσωσα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MADONNA,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ