Ανείπωτη θλίψη για την Μάγδα Τσέγκου και την οικογένειά της, καθώς ο 14χρονος ανιψιός της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Πρέβεζα.

Ο 14χρονος έκανε διακοπές με την οικογένειά του και το ατύχημα έγινε καθώς επέβαινε σε μηχανή συγγενικού του προσώπου, η οποία ξέφυγε της πορείας κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Η δημοσιογράφος δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της ανιψιό. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε» για πάντα με αυτό τον τρόπο.

Μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του, αλλά και γράψει δυο λόγια για τον ανιψιό της.

«Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας.

«Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα.
Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλό. Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού. Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ.

Αυτός ήταν ο Άγγελος μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ