Η Μάγδα Τσέγκου μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε στον ξαφνικό χαμό του ανιψιού της σε τροχαίο και αποκάλυψε ότι αυτή την απώλεια δεν μπορεί να την διαχειριστεί.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά, με τον οποίο συνεργαζόταν για αρκετά χρόνια και εξήγησε γιατί είχαν να μιλήσουν τρία χρόνια.

«Απείχα λόγω πένθους γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω… Το καλοκαίρι έχασα τον ανιψιό μου σε τροχαίο. Δεν διαχειρίστηκα ποτέ την απώλεια του. Έτσι κι αλλιώς δεν διαχειρίζεται αυτό. Κανείς δεν μαθαίνει να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Οικογενειακώς βιώσαμε αυτή την τραγωδία. Ήταν πολύ άσχημο και έγινε ξαφνικά, είναι ο άγγελος μας που είναι στον ουρανό. Ο χαμός του ανιψιού μου σε τροχαίο το καλοκαίρι μας δίδαξε πολλά»

«Από όταν έφυγα από τον ΣΚΑΪ δεν ξαναμίλησα μαζί τους, από άλλα κανάλια είχα επαφές. Με τον Γιώργο Αυτιά μιλάμε αρκετά συχνά, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας, έχουμε μιλήσει και αλλάξαμε σελίδα. Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε τηλέφωνο εμένα και όλη την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί. Δεν μιλούσαμε για τρία χρόνια, δεν υπήρχε λόγος»

Τέλος, σχολίασε το αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε στα social media για την κρυοσυντήρηση ωαρίων : «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων και ένας κύριος μου έγραψε: «Κι εγώ κατέψυξα την προβατίνα μου για να την φάω την Τσικνοπέμπτη». Με κορόιδευαν και γελούσανε με αυτό το «αστείο» σχόλιο για την κρυοσυντήρηση ωαρίων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ