Η Μαίρη Μπάρκουλη μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την υγεία της.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις ημέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά.. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προεμφράγματος. Ανακαλύψαμε ότι έχω χασιμότο που είναι αυτοάνοσο και συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα. Μου είπαν σταμάτα μην περπατάς καθόλου γιατί είναι μία αρτηρία έτοιμη να σπάσει και να πάθεις έμφραγμα. Όλα αυτά γίνονται από το στρες και την στεναχώρια. Ο Νίκος είναι χάλια κλαίει του έχω απαγορεύσει να έρχεται να με βλέπει. Δεν θέλω να έρθει γιατί έβλεπε συνέχεια τον πατέρα του στα νοσοκομεία» είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα χθες Τετάρτη (8/12)

Η Μαίρη Μπάρκουλη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σήμερα το πρωί (9/12) θα έπερνε εξιτήριο, αλλά η ίδια αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι την “κοπάνησε” χθες βράδυ από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να γίνει έξαλλη.

«Κυρία Μαίρη μου, δεν πάει έτσι. Δεν είναι σωστό. Όχι, όχι. Τώρα θα τσαντιστώ. Μου θυμίζετε τον μπαμπά μου. Πήγε νοσοκομείο και έβγαζε μόνος του τις πεταλούδες. Δεν θέλω να συνεχίσουμε τη σύνδεση, γιατί με έχετε συγχίσει» ανέφερε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου στην Μαίρη Μπάρκουλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ