Οι στενοί φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου συγκεντρώθηκαν σήμερα στο σπίτι της στην Παιανία ντυμένοι στα λευκά για να πουν το τελευταίο αντίο στην μεγάλη ηθοποιό.

Η σορός της ηθοποιού έφτασε στο σπίτι της, με ένα λευκό φέρετρο που είχε επιλέξει η ίδια, μετά τις 11:30.

Ο Μάκης Δελαπόρτας σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, εμφανίστηκε συντετριμμένος:

 «Την έχουμε τώρα εδώ στο τζάκι μπροστά όπως ήθελε εκείνη, έτσι όπως είχε φανταστεί εκείνη το τελευταίο “αντίο”, έτσι όπως το ήθελε. Είμαι συγκλονισμένος πραγματικά σήμερα. Αποχωρίζω έναν άνθρωπο που ήταν για εμένα πολύ σημαντικός στη ζωή, μια γυναίκα που ήταν ο συμβουλάτοράς μου, που δεν έκανα τίποτα χωρίς να τη ρωτήσω χωρίς να το συζητήσω, αυτό χάνεται για πάντα. 

Όσο και αν η Μαίρη ήθελε αυτό να το λέει “πάρτι”. Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό το “πάρτι”. Συγχωρήστε με. Είμαι θλιμμένος, θρηνώ για τον άνθρωπο που φεύγει. Είχε ένα άλλο σκεπτικό για τη μετά θάνατον ζωή, αλλά εμένα θα μου λείψει εδώ σε αυτή τη ζωή που ζούμε και πραγματικά σήμερα είμαι συγκλονισμένος.

Δεν με ενδιαφέρουν οι κάμερες, εγώ θέλω να συγκινηθώ, θέλω να αισθανθώ όπως θα αισθανόμουν αν έχανα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο. Γιατί η Μαίρη ήταν πολύ δικός μου άνθρωπος. Δεν έχει σημασία αν δεν ήταν συγγενής μου. Είναι σαν να χάνω τη μάνα μου, τη θεία μου, την αδελφή μου, όπως θέλεις πες το».

Δείτε το video που ακολουθεί από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Η σορός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι τις 14:00 και μετά οδηγήθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου στις 16:25 θα γίνει η παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ