Στις 5 Δεκεμβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Όλες αυτές τις μέρες, κανείς από τους δύο δεν είχαν αναρτήσει κάτι με τους δικούς τους ανθρώπους να δηλώνουν ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και οι τρεις τους προσπαθούν να περάσουν χρόνο μαζί.

Το μεσημέρι, όμως, της Κυριακής, η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε την πρώτη τους φωτογραφία γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για όλο αυτό που βιώνει: «Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή. Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της».

Μαίρη Συνατσάκη

Η Instagrammer και παρουσιάστρια, σε άλλο σημείο της ανάρτησης, αναφέρθηκε στον Ίαν Στρατή, γράφοντας: «Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ