Η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι θα υποδεχτεί το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του όπου η εγκυμονούσα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να αφήσει για λίγο πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας προσπαθεί να απέχει από τις έντονες δραστηριότητες αλλά αυτό δεν είναι πάντα δυνατόν εφόσον υπάρχουν και οι δύσβατοι δρόμοι. Με μια δόση αυτοσαρκασμού η Μαίρη Συνατσάκη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο istagram ένα βίντεο που την δείχνει να ανεβαίνει μια ανηφόρα με δυσκολία. Πολύτιμος βοηθός σε αυτό το δύσκολο για την έγκυο έργο είναι ο σύντροφός της ο οποίος τη σπρώχνει απαλά δίνοντάς της ώθηση για να συνεχίσει.

Ξεκάθαρα το πιο έξαλλο πράγμα που έκανα στις διακοπές ήταν που ανέβαινα στη λαλάκα την ανηφόρα για το δωμάτιο μετά το πρωινό. Extreme sports forever! • τι α κανς; Θα σπρώξεις. O Έτσι handling οικογενειακά βάρη like a pro”, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα του χιουμοριστικού βίντεο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ