Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ανακοίνωσαν με χαρά ότι πρόκειται να γίνουν γονείς, με την παρουσιαστρια να μοιράζεται τις σκέψεις της για το ευχάριστο γεγονός με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

Πλήθος κόσμου έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι, ενώ ανάμεσα τους ή αδερφή της, Αλίκη, η οποία έδωσε μια υπόσχεση. “Και καλή μας απόλαυση. Θα είμαι η καλύτερη θεία Αλίκη του κοσμου“, έγραψε με σχόλιο στην ανάρτηση της Μαίρης.

Συνατσάκη

Mια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου“, ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!“, συμπλήρωσε στην ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ