Αιφνιδιασμένη δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη με το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, στο Balmoral. Η Μαίρη Συνατσάκη σε story της έγραψε: «Παιδιά τι μου λέτε; Είχα όλη μέρα δουλειά. Πέθανε η βασίλισσα; Δεν ξέρω γιατί έχω σοκαριστεί αυτή τη σημαντικά πολύ στιγμή», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν κοροϊδεύω πάντως. Όντως σοκαρίστηκα. Λες και δεν ήταν 200 ετών περίπου».

Τότε ένας follower της έγραψε ένα απαράδεκτο μήνυμα στον οποίο την εξύβριζε: «Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων….Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους», έγραψε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το συγκεκριμένο μήνυμα και σχολίασε: «Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα». Στη συνέχεια η ίδια ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία και συμπλήρωσε «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ