Ιδιαίτερη μέρα σήμερα για την Μαίρη Συνατσάκη καθώς η κορούλα της, Ολίβια, γίνεται 8 μηνών. Η Μαίρη κοινοποιεί εικόνες από το νέο ρόλο της ζωής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας συχνά για θέματα ταμπού, όπως η υπερκόπωση της νέας μητέρας και η επιλόχειος κατάθλιψη. Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει: «Οι δικές μου πιο δύσκολες μέρες είναι οι δικές της πιο δύσκολες. Όταν ψυχολογικά ζοριζόμουν, δεν ξέρω, έκλαιγε περισσότερο. Δεν είμαστε ακριβώς δύο όντα ακόμα, είμαστε κολλημένες».

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μεγάλη αγάπη επίσης για τα ζώα και έχει μιλήσει δημοσίως για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας με τα αδέσποτα, ζώα και τις κακοποιήσεις που υφίστανται. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ρόδο αναδημοσίευε πληροφορίες που αφορούσαν τα πυρόπληκτα ζώα της περιοχής.

Η ίδια έχει έναν γάτο, τον Τίμο και ο υπέροχος πορτοκαλόγατος διάλεξε να κοιμηθεί δίπλα στη μικρή Ολίβια. Η Μαίρη δεν γινόταν να μην αποτυπώσει τη στιγμή και να ανεβάσει μια ιδιαίτερη ανάρτηση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «8 μήνες Ολίβια και για πάντα. Και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό. Σου λέει και ο Τίμος, τοοόσο καιρό εδώ τούτο το περίεργο μικρό, μάλλον θα μείνει μαζί μας τελικά. Θα πάω για κουταλάκι. Τι α κανς να κάτσεις να μαλώεις; 8 μήνες Ολίβια. Δεν ήξερα πως είναι να σου λείπει κάποιος όταν απλά κοιμάται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ