Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο διάστημα εκείνη και ο Ίαν Στρατής θα κρατήσουν το παιδάκι τους στην αγκαλιά τους. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση και αναφέρθηκε στο μωρό της, ενώ αποκαλύφθηκε η νονά, η οποία θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου αλλά όταν μπήκα στον τέταρτο μήνα κυλούν όλα πολύ καλά. Έχουμε μάθει το φύλο του παιδιού αλλά δεν το συζητάμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου… Δεν ζυγίζομαι και δεν ξέρω τι έχω πάρει», ανέφερε αρχικά η Μαίρη.

«Είμαστε όσο έτοιμοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν έχουν ξαναζήσει. Διαβάζουμε πράγματα. Όταν είναι να συμβούν τα πράγματα θα δούμε τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε και σημείωσε ότι έχουν σκεφτεί ονόματα αλλά «δεν θα πάει παραδοσιακά».

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε παράλληλα στο ενδεχόμενο γάμου και είπε: «Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε ούτε εσείς».

Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής σηκώνει τα “οικογενειακά βάρη” και εκείνη τον απαθανατίζει (Το χιουμοριστικό βίντεο)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ