Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αναμένεται να γίνουν γονείς και η χαρά τους είναι μεγάλη. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε ένα βίντεο στα social media, όπου μάς έδειχνε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και το εντυπωσιακό σύνολό της.

«Κάποια φούσκωσε», έγραψε στη λεζάντα η Μαίρη. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δινεύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε αναφέρει: «Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου αλλά όταν μπήκα στον τέταρτο μήνα κυλούν όλα πολύ καλά. Έχουμε μάθει το φύλο του παιδιού αλλά δεν το συζητάμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου… Δεν ζυγίζομαι και δεν ξέρω τι έχω πάρει».

Μαίρη Συνατσάκη

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη είχε απαντήσει και στο ενδεχόμενο γάμου, λέγοντας:  «Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε ούτε εσείς».

Η παρουσιάστρια είχε γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της με post και είχε γράψει ένα μακροσκελές μήνυμα: «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου. Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω. Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, την επιμονή σου και την υπομονή σου. Ο δρόμος για να γίνεις μάνα δεν είναι μόνο ένας… και θα τα καταφέρεις!».

Μαίρη Συνατσάκη: Η γλυκιά ανάρτησή της με τον Ίαν Στρατή και η φουσκωμένη κοιλίτσα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ