Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της παιδί και όπως κάθε γυναίκα στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, πήρε κιλά τα οποία μετά τη γέννηση του γιου της, έβαλε στόχο να τα χάσει.

Ακολουθώντας σωστή διατροφή και σε συνδυασμό με άσκηση, κατάφερε να χάσει μέσα σε 3 μήνες 12 κιλά και μάλιστα χωρίς να πεινάσει, όπως είπε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube.

“Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο”, λέει στο βίντεο η όμορφη μανούλα.

Αναφορικά με το κομμάτι της γυμναστικής έκανε κάτι πολύ έξυπνο, αντικατέστησε το αυτοκίνητό της με το ποδήλατο. “Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και για να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου”, πρόσθεσε.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ