Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και ξεχωρίζει για την αίσθηση του χιούμορ της. Σε story της στο Ιnstagram, η παρουσιάστρια του «Mega Star» ανάρτησε ένα κολάζ από φωτογραφίες της. Στην πρώτη ποζάρει με μαγικιάζ ενώ στη δεύτερη αμακιγιάριστη και χωρίς φίλτρα, αναδεικνύοντας τη φυσική λάμψη της και ομορφιά της.

 

Μαντώ Γαστεράτου

 

Μαντώ Γαστεράτου: «Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του «Happy Day» η παρουσιάστρια μίλησε για τις αλλαγές που είδε στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.  Η Μαντώ αποκάλυψε ότι πήρε 25 κιλά, εκ των οποίων τα περισσότερα τα έχασε, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μιλώντας με ειλικρίνεια, αποκάλυψε ότι δεν της άρεσε ο εταιρία της στον καθρέφτη.

«Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη και ήταν πιο δύσκολο να τα χάσω και επειδή δεν μπορώ να πιέζομαι, άφησα τον χρόνο να περάσει και τα περισσότερα έφυγαν έτσι. Το πρώτο διάστημα με προβλημάτιζαν πολύ έντονα. Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε»δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, τον Ιανουάριο του 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ