Μαντόνα: Είχε δει φωτογραφίες και προσέγγισε τον Έλληνα μάγειρα

Η Μαντόνα έκανε πριν δυο χρόνια πρόταση μέσω του μάνατζερ της  σε Έλληνα μάγειρα να γίνει ο προσωπικός της σεφ.

Μαντόνα: Η πρόταση σε Έλληνα να γίνει ο προσωπικός της σεφ
Μαντόνα: Η πρόταση σε Έλληνα να γίνει ο προσωπικός της σεφ

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσούλη ο οποίος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν έχει σκεφτεί να αφήσει ποτέ την Ελλάδα:

 «Δύο φορές μου έχει δοθεί η ευκαιρία. Μία με τη Μαντόνα, που της είπα “δεν θέλω, έχω την Ελένη Μενεγάκη”Μου έρχεται πριν από δύο χρόνια το μέιλ από τον μάνατζέρ της. Πήραμε κάτι τηλέφωνα κι ήταν αληθινό το μήνυμα. 

Κι είπα ότι αν θέλει η Μαντόνα να πάω να της μαγειρεύω, τότε να κάνουμε μαζί μια σειρά στο Netflix. Εγώ τα έπαιξα όλα για όλα και μου είπαν “καλά, είσαι χαζός”. 

Γιώργος Τσούλης Μαντόνα: Είχε δει φωτογραφίες και προσέγγισε τον Έλληνα μάγειρα

Μετά από δύο εβδομάδες, μου έστειλε ξανά ο μάνατζερ, ότι με θέλει τελικά η Μαντόνα κι ότι είμαι φιναλίστ μαζί με έναν Πορτογάλο. Από ό,τι μου είπαν, είδαν φωτογραφίες και με προσέγγισαν, δεν ξέρω αν ήταν των φαγητών ή δικές μου. Έγινε αυτό κι εγώ απλά ήθελα να πάω για να πω “από αυτό έφαγε η Μαντόνα κι έκανε κορμί κολόνα” και να τη δείξω και να με απολύσουν μετά. Αλλά δεν πήγα», είπε με χιούμορ ο μάγειρας, με την Ελένη Μενεγάκη να μην μπορεί να καταλάβει αν μιλάει σοβαρά. 

Ο Γιώργος Τσούλης είπε επιπλέον για το θέμα: «Η σύζυγός μου μου είχε πει να πάω τότε. Μου είχαν πει τα πάντα, γιατί είχαμε κάνει ένα ραντεβού εδώ, αλλά αποφάσισα να μην πάω. Μετά μου είχε γίνει πρόταση για μια δουλειά στη Νέα Υόρκη. Και σήμερα μου έστειλε στο Instagram η Νία Βαρντάλος, μου είπε ότι θέλει μια συνταγή για μια τυρόπιτα που είχα κάνει, χωρίς φύλλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΟΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ