Η Μάρα Δαρμουσλή πριν λίγες μέρες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και η χαρά της είναι μεγάλη και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός και μοντέλο, μέσα από το instagram, γνωστοποίησε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της , ενώ η φωτογραφία που δημοσίευσε με εκείνη να το κρατάει στην αγκαλιά της συγκινεί όπως και το μήνυμά της.


«Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό. Μέσα σ’αυτές τις τρελές μέρες που ζούμε,με Κορωναϊο και Διομήδη!!.Να ζω χώρια από τον πατέρα σου μια εβδομάδα πριν έρθεις, που μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Να σε κρατάω με μάσκα, νύχτα μέρα, και μόνο όταν ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου και μοιάζεις να με ψάχνεις για να συμπληρώσεις το παζλ μυρωδιάς και ήχου,τότε και μόνο τότε σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα..ο μπαμπάς σου τρελάθηκε στην πιθανότητα να μη σε κρατήσει τη μέρα που γεννήθηκες.Ευτυχώς,κερδίσαμε την πρώτη μάχη των 2 ημερών», ανέφερε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πρώτη φορά σε όλα σου κι εγώ μαζί σου. Από την αρχή σε όλα, σ’ευχαριστώ. Κι έχω μια αγωνία..Όχι πως θα χάσω τα κιλά, ούτε πότε θα ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά πως θα γνωριστούμε καλύτερα και γρηγορότερα και πως θα εδραιώσουμε καλύτερα και μακροχρόνια τη σχέση μας και το θηλασμό μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης! Ευχαριστώ το μαιευτήριο @rea_maternity και το προσωπικό του για την απεριόριστη φροντίδα τους, το γιατρό μου Κ.Πατσούρα που με βοήθησε να περάσουμε την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σε άλλο επίπεδο εξέλιξης και εμπειρίας 15 χρόνια μετά,τη μαία σίφουνα,ενημερωμένη, καθησυχαστική @xristina_giannoula_ και φυσικά το Βασίλη ,για σένα θα τα πούμε αργότερα!
Η φωτογραφία είναι η πρώτη μας συνάντηση την ώρα του τοκετού» έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΑ ΔΑΡΜΟΥΣΛΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ