Τις τελευταίες της βουτιές απολαμβάνει για το φετινό καλοκαίρι απολαμβάνει η Μάρα Ζαχαρέα στο αγαπημένο της νησί στην Πάρο. Οι εξορμήσεις στη θάλασσα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα των διακοπών της καθώς επίσης και οι συναντήσεις με καλές της φίλες. Η άνκοργούμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star βρέθηκε στην παραλία Μαρτσέλο με την καλή της φίλη, Τίνα Μεσσαροπούλου. Τη συνδέει μία στενή φιλία με τη γνωστή τηλεκριτικό, όπως επίσης και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάρα Ζαχαρέα: Απολαμβάνει τις τελευταίες τις βουτιές για φέτος το καλοκαίρι

Η Μάρα Ζαχαρέα πόζαρε μαζί με τη φίλη της και χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο στο φακό. «Πάμε σιγά-σιγά για τα τελευταία μπάνια…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Εντυπωσίασε δε με το καλογυμνασμένο σώμα της, στο οποίο φαίνεται να αφιερώνει κάθημερινά ώρες προπόνησης.

Η Μάρα Ζαχαρέα στην καθημερινή της ζωή, όταν βρίσκεται σε διαλείμματα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αγαπάει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα πιο αγαπημένα πρόσωπά της, την οικογένειά της και τους φίλους της ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα ταξίδια. Είναι χαλαρή, πάντα χαμογελαστή και απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ