Στην Πάρο βρίσκονται η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και χαλαρώνουν μακριά από την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι περπατά στο νησί και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος φωτογραφίζει τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους. Εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει και χαμογελά στον φακό του!

Με ένα μακρύ μωβ φόρεμα, η παρουσιάστρια και διευθύντρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του star είναι απαλλαγμένη από τα formal looks που απαιτεί το δελτίο, ενώ ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος έχει επίσης ένας casual και χαλαρό look.

Η Μαρία Ζαχαρέα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα, και είχε αναφερθεί στην οικογένειά της και τη διαδρομή αυτήν, λέγοντας: «Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδρομή. Μαθαίνεις τον άλλον αλλά και τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα. Για μένα, η δεμένη οικογένεια που κατάφερα να φτιάξω, με τα σωστά και τα λάθη μου, είναι ότι σπουδαιότερο έχω πετύχει στη ζωή μου. Όταν είμαστε νέοι, ίσως να μην το συνειδητοποιούμαι, αλλά, όσο μεγαλώνουμε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα -στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον αυτό ισχύει- πως χωρίς την οικογένειά μας η ψυχή μας δεν θα είχε πατρίδα».

Μάρα Ζαχαρέα και Θεόδωρος Ρουσόπουλος στην Πάρο

Μάρα Ζαχαρέα
Μάρα Ζαχαρέα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ