Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε πια μια χαρά»

Ο τραγουδιστής έδωσε χθες την πρώτη μεγάλη συναυλία με την μπάντα του στον Πειραιά, εγκαινιάζοντας έτσι την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε πια μια χαρά»

Εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες κι ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε τόσο το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι όσο και τη σχέση του με την πρώην του, Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο οποίο την βλέπουμε να τραγουδάει το τραγούδι του.

Για τη Μαρίνα Σάττι, ο τραγουδιστής είπε πως μας πήγε «τάπα» μιας και κατάφερε να κυκλοφορήσει τον δίσκο της την κατάλληλη στιγμή ειδικά χάρη στη στήριξη που της έχει δώσει η τηλεόραση. Παράλληλα, αυτοσαρκάστηκε μιας και πρόκειται να κυκλοφορήσει και ο ίδιος ένα νησιώτικο τραγούδι.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Το έμαθα εκ των υστέρων να πω την αλήθεια. Φαντάζομαι ότι ετοιμάζεται κι αυτή για τον Κήπο του Μεγάρου. Είναι μεγάλη κουβέντα το αν είμαστε πια μια χαρά και δεν είναι της παρούσης.

Επαγγελματίας είμαι. Αν κάποιος μου ζητήσει να γράψω ένα τραγούδι κι είναι σε ένα πλαίσιο που με καλύπτει καλλιτεχνικά κι επαγγελματικά γιατί όχι;», κατέληξε απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα ξαναέγραφε τραγούδι για την εκπομπή της πρώην του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ