Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και βρέθηκε στο Ζάππειο, όπου περπάτησαν, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου είχε και στρώμα γυμναστικής μαζί της.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, τους εντόπισε και εξασφαλίσαμε στιγμιότυπα από την βόλτα τους. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και απολαμβάνουν απλές καθημερινές στιγμές.

Μάλιστα, όπως είναι γνωστό συγκατοικούν ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! η δημοφιλής ηθοποιός είχε αναφέρει για τον σύντροφό της: «Αγαπώ πολύ το ταλέντο του, το οποίο πραγματικά δεν έχει όρια. Ο Κωστής μπο­ρεί να κάνει οτιδήποτε, ίσκιος από το να ζωγραφίσει. Επίσης, αυτό που θαυμάζω απεριόριστα σε εκείνον είναι ότι δεν κρίνει ποτέ κανέναν. Είναι έτσι ως άνθρωπος, κάτι που πιστεύω πως είναι μεγάλο προτέρημα. Κοιμάται πιο ήσυχος τα βράδια, θεωρεί τους πάντες ίσως και βρίσκει σε όλους τους ανθρώπους μια ομορφιά, αποτελώντας και ο ίδιος ένα υπέροχο παράδειγμα για όποιον βρίσκεται γύρω του. Μου αρέσουν ακόμα η στοχοπροσήλωσή του και το πόσο γρήγορα κάνει τα πράγματα».

Ο Κωστής Μαραβέγιας να αναφέρουμε ότι έχει ετοιμάσει τον καινούργιο του δίσκο, ενώ μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο single «Ρίτα» και είχε αναφέρει: «Η Ρίτα είναι η πρώτη μου νιότη, το πάθος και η παρόρμηση με τα καλά και τα κακά τους, η ατόφια σπίθα για ζωή, η μέθεξη και ο διονυσιασμός. Η μοναχικότητα αυτής της διαδικασίας έφερε μια αναδρομή στο παρελθόν, στα πρώτα χρόνια της μουσικής μου περιπέτειας. Τότε που συστηνόμασταν, τρέχοντας με τα βανάκια σε κάθε φεστιβάλ, πόλη, χωριό, μπαρ, κλαμπ, ταβέρνα της ελληνικής επικράτειας. Με αυτοσχέδια μέσα και την έκδηλη χαρά του ξεκινήματος, της ανακάλυψης, την αυθεντική δίψα για ταξίδι και επικοινωνία μετά μουσικής».

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας μαζί

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας (1)

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας (1)

Πηγή φωτογραφιών: Ndp Photo

Διαβάστε επίσης

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!