Ψυχοκόρες: Τα έχασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την κούκλα καλεσμένη του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε χθες το βράδυ μια από τις νεαρές πρωταγωνίστριες της σειρά «Ψυχοκόρες» και τρελάθηκε με την ομορφιά της.

Ψυχοκόρες: Τα έχασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την κούκλα καλεσμένη του

Υποδεχόμενος τη Μαργαρίτα Αλεξιάδη, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την ομορφιά της για την οποία και σημείωσε: «Εσύ είσαι εκείνη που βρίσκεται σε ένα χωριό της Ιταλίας, που θα ξυπνούσε το πρωί και θα πήγαινε βόλτα στην αγορά και θα ήταν ερωτευμένο όλο το χωριό μαζί της. Θα τρελαίνονταν όλοι, αλλά όχι με την πονηρή σκέψη.

Με τη γλυκιά, την αγαθή, την όμορφη κι αυτή που έχουμε ανάγκη. Βλέπω τα ματάκια σου, τη μυτούλα σου, τα χειλάκια σου κι είναι όλα φτιαγμένα με ωραίο, γλυκό κι ερωτικό τρόπο όχι πονηρό. Με εσένα το μυαλό πηγαίνει: αχ μακάρι να με ερωτευτεί», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την ηθοποιό της σειράς οι «Ψυχοκόρες».

Ο παρουσιαστής συνέχισε με τα κομπλιμέντα με την νεαρή ηθοποιό να εκφράζει μια γλυκιά αμηχανία: «Αυτό το γέλιο σου! Παρακαλώ τον επόμενο σκηνοθέτη που θα πάρει στα χέρια του τη Μαργαρίτα, σας παρακαλώ πολύ όποιος κι αν είστε, κάντε τη να γελά.

Κάνει τα μάτια της έτσι, κάνει λακάκια. Ή ακόμα κι αν είναι δραματικός ο ρόλος της να είναι πολλές φορές χαρούμενη και να γελά. Έχουμε ανάγκη να γελάμε λίγο και να βλέπουμε αυτό χαμόγελο. Είναι μία κούκλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ