Η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε μια σπάνια φωτογραφία στα 98 της χρόνια με αφορμή την εισβολή της Ουκρανίας.

Ο γιος της Νίκος Παπανδρέου δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με την μητέρα του Μαργαρίτα Παπανδρέου και τον αδελφό του Γιώργο Παπανδρέου και μοιράστηκε ένα μήνυμα στο facebook για την εισβολή που δέχεται η Ουκρανία τις τελευταίες μέρες.

«”Εμείς οι γυναίκες της WINPEACE γνωρίζουμε ότι τα θύματα του πολέμου είναι πάντα τα παιδιά οι μητέρες και οι οικογένειές (…). Είμαστε με το πλευρό των λαών της Ουκρανίας και της Ρωσίας, εκείνοι που θα πληρώσουν το τίμημα του πολέμου. Ζητάμε παύση του πολέμου τώρα” επισημαίνεται στην σημερινή δήλωση της Winpeace».

Μαργαρίτα Παπανδρέου

Η ΜΚΟ, Winpeace, αποτελεί μία πρωτοβουλία της μητέρας του και της δημοσιογράφου και ακτιβίστριας Zeynep Oral, η οποία ιδρύθηκε μετά την ελληνοτουρκική κρίση στα Ίμια.

Επίσης, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναιη Ζeynep Oral κριτικός θεάτρου και μέλος της WINPEACE (ειρηνευτικός σύνδεσμος γυναικών Ελλάδας – Τουρκίας), η Φωτεινή Σιάνου συνδικαλίστρια, πρόεδρος του ΚΕΔΕ και μέλος της Winpeace, η Μαργαρίτα και η Nur Mardin, καθηγήτρια, ακτιβίστρια και συνιδρύτρια του συνδέσμου μαζί με την Oral, στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε νωρίτερα για τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και τις αλλαγές στο εσωτερικό της Τουρκίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ