Η Μαρία Αντωνά μίλησε για τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη, τα επαγγελματικά της σχέδια και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Επίσης, ενώ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», ρωτήθηκε για το αν βλέπει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό».

«Η Μαρία είναι πάρα πολύ ήρεμη, είναι πάρα πολύ καλά, χαρούμενη και πανέτοιμη να ζήσει το καλοκαίρι φέτος και με πάρα πολλές βουτιές», είπε αρχικά.

H Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα.
H Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα.

Για τη συμμετοχή της στο Survivor η Μαρία Αντωνά, ανέφερε: «Σίγουρα το “Survivor” ήταν μια πάρα πολύ καθοριστική απόφαση στη ζωή μου. Μου άλλαξε τη ζωή κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι ό, τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στη ζωή μου, δεν το μετανιώνω καθόλου. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία που θα ήθελα να την ξαναζήσω κάποια στιγμή».

Επίσης, σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση του χρόνου, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Αν προκύψει κάτι το οποίο είναι ωραίο και μου ταιριάζει βεβαίως θα το κάνω. Δεν θα κάνω κάτι απλά για να υπάρχω. Θα ήθελα να είναι κάτι στο οποίο θα μπορέσω να δώσω κάτι μέσα από αυτό και θα μπορέσω να είμαι χαρούμενη». «Δεν σκέφτομαι κάτι δικό μου. Θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην τηλεόραση από τους οποίους έχουμε να μάθουμε και να πάρουμε πράγματα. Ποτέ δεν ήμουν εγωκεντρικός άνθρωπος, που θα ήθελα να δω τον εαυτό μόνο του και κανέναν άλλον. Είμαι σε μια ενδιάμεση κατάσταση. Είχαν προκύψει μια-δυο συζητήσεις πολύ χαλαρά, οπότε θα δούμε τι ακριβώς θα συμβεί».

Μαρία Αντωνά: "Οτιδήποτε μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου θέλω να το κρατάω για τον εαυτό"
Μαρία Αντωνά: “Οτιδήποτε μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου θέλω να το κρατάω για τον εαυτό”

Σε ερώτηση για τις εκπομπές που παρακολουθεί ως τηλεθέατρια, η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε: «Παρακολουθώ κάποια πρωινά, παρακολουθώ τους φίλους μου. Σίγουρα την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα».

«ANT1 δηλαδή βλέπεις;», ρώτησε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Και “Πρωινό” βλέπεις;».

Με τη Μαρία Αντωνά να απαντά χαμογελώντας αμήχανα: «Βλέπω και “Πρωινό” εννοείται».

Επίσης, η πρώην παίκτρια του «Survivor» είπε για την τωρινή φάση της ζωής της: «Ίσως γιατί σκέφτηκα κάποια πράγματα, προέκυψαν διάφορες καταστάσεις που είχαν να τις βοηθήσω και με έκαναν να ξαναδώ τη ζωή από την αρχή. Όταν βλέπεις τη ζωή ξανά από την αρχή αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου διαφορετικά. Πλέον στον εαυτό μου φέρομαι με πολύ χαρά. Έρχονται ωραία πράγματα».

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Μαρία Αντωνά σημείωσε: «Επειδή έχω δώσει αρκετό χρόνο σε ό, τι αφορά το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής τηλεοπτικά, είναι κάτι που δεν θέλω να κάνω ξανά. Οτιδήποτε μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου θέλω να το κρατάω για τον εαυτό. Αν είναι να βγει μία φωτογραφία με εμένα, είναι κάτι που δεν μπορώ σίγουρα να το αποτρέψω, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλω ή να δείξω».

Δείτε το video:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ