Σε μία προσωπική εξομολόγηση προέβη ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Μιλώντας για την πορεία του στο ποδόσφαιρο και το όνειρό που έζησε με το παίξει στην ομάδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά του, την οποία στήριζε όλα αυτά τα χρόνια, οικονομικά και ηθικά.

Όπως εξομολογήθηκε τα δύο από τα πέντε αδέρφια του είχαν εξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και ο ένας του αδερφός έχασε τη ζωή του. Μίλησε επίσης για την απώλεια του πατέρα του, έξι μήνες μετά το θάνατο του αδερφού του, που τον καταρράκωσε ψυχολογικά ενώ ευχαρίστησε δημόσια τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά για τη στήριξη της.

Μαρία Αντωνά: «Ήταν σα να περνάει η ζωή μας από μπροστά μου»

Το πρωί της Πέμπτης, η Μαρία Αντωνά σχολίασε την εξομολόγηση του συντρόφου της, στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». «Βλέποντας τον Άρη ήταν σαν να περνάει η ζωή μας μπροστά από τα μάτια μου. Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί. Όλα μου τα είχε πει από την πρώτη στιγμή που με είχε γνωρίσει. Τα είχα ζήσει και εγώ μαζί του», είπε η Μαρία Αντωνά.

Κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο, η δημοσιογράφος και η ραδιοφωνική παραγωγός, ξέσπασε σε δάκρυα. Ειδικά στο σημείο που ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στα όνειρά που κάνει για την Μαρία Αντωνά, φορτίστηκε έντονα συναισθηματικά η Μαρία Αντωνά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ