Ελεονώρα Μελέτη: Σχολιάζει τη στάση του ζευγαριού μετά τις φήμες περί χωρισμού

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης μετά την είδηση του φημολογούμενου χωρισμού τους ακολούθησαν διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης.

Ελεονώρα Μελέτη: Σχολιάζει τη στάση του ζευγαριού μετά τις φήμες περί χωρισμού

Η μεν ραδιοφωνική παρουσιάστρια είπε πως είναι μια δύσκολη και μπερδεμένη κατάσταση ενώ ο δε ποδοσφαιριστής απάντησε με ένα story στο Instagram στο οποίο και σχολίασε τα όσα λέγονται παραμύθια.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε το σχετικό απόσπασμα: «Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή δεν μπορεί στα ευχάριστα νέα να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη να γυρίσει από το Survivor, να μιλάς για ημερομηνίας γάμου και να κάνεις πρόβες νυφικού… και τη στιγμή του χωρισμού να κάνεις ένα story στο Instagram και να λες: μπάστα.

Αυτό που όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου δεν το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Άρη. Δεν είναι εύκολο, όταν κάτι σε αφορά και είναι δυσάρεστο. Είναι πιο εύκολο να μοιράζεσαι τη χαρά σου», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη, τονίζοντας: «Δυστυχώς όμως όλα αυτά είναι αλληλένδετα».

Η παρουσιάστρια κατέληξε: «Ό,τι και να πει ο εμπλεκόμενος, αυτός που θέλει να σχολιάσει θα πει το δικό του. Μην πας πολύ μακριά, μείνε στα δικά σου. Πάντα πρέπει να υπάρχει πίσω από ένα παραμύθι δράκος».

Δείτε το βίντεο με τα σχόλιά της:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ