Μαρία Μπακοδήμου: «Η αγκαλιά και το μοίρασμα με αυτούς που αγαπάς και θα αγαπάς για πάντα είναι μια δύναμη που σε κάνει να νιώθεις βουνό»

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσω του Instagram κάποια στιγμιότυπα από την Κυριακή του Πάσχα, την οποία και πέρασε με τους αγαπημένους της.

Μαρία Μπακοδήμου: «Η αγκαλιά και το μοίρασμα με αυτούς που αγαπάς και θα αγαπάς για πάντα είναι μια δύναμη που σε κάνει να νιώθεις βουνό»

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι γνωστό πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους δυο της γιους με τον πρώην σύζυγό της, τον εκδότη Δημήτρη Αργυρόπουλο. Ο Άρης και ο Νικήτας αν και πλέον διανύουν τη δεκαετία των 20 δεν σταματούν ποτέ να βρίσκονται στο πλευρό της μαμάς τους ούτε και να ποζάρουν μαζί της με την πρώτη ευκαιρία.

Στιγμιότυπο μιας τέτοιας όμορφης συγκυρίας ήταν κι αυτό που μοιράστηκε η παρουσιάστρια της ζώνης του σαββατοκύριακου χθες το απόγευμα στο Instagram της.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε, βλέπουμε τη Μαρία Μπακοδήμου στη μέση με τους δυο γιους της να την έχουν αγκαλιά από τα δεξιά και τα αριστερά ενώ το ασπρόμαυρο φίλτρο της εικόνας τρυπούσαν τα όλο αγάπη και χαρά χαμόγελά τους.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Η αγκαλιά και το μοίρασμα με αυτούς που αγαπάς και θα αγαπάς για πάντα είναι μια δύναμη που σε κάνει να νιώθεις βουνό . Χρόνια πολλά σε όλους σας και του χρόνου ❣️❣️❣️».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ