Η Μαρία Μπεκατώρου είναι αναμφισβήτητα από τις πιο γλυκές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές της χρονιές, αλλά όπως όλοι ξέρουμε ένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος μόνο όταν τα επαγγελματικά του πηγαίνουν καλά. Η Μαρία είναι παντρεμένη με τον Αντωνάκη της, όπως πολύ συχνά αποκαλεί τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο από το 2007. Ο γάμος τους έγινε στο Καβούρι με λίγους και καλούς καλεσμένους. Η Μαρία, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, πήρε την κατάσταση στα χέρια της καθώς έκανε εκείνη πρόταση γάμου στον άνδρα της.

Η Μαρία και ο Αντώνης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Περνούν αρκετό χρόνο ο ένας με τον άλλο, έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα Είναι δύο άνθρωποι ήρεμοι και αγαπημένοι, που απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου και προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακρά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αντώνης είναι το στήριγμα της Μαρίας καθώς βρίσκεται πάντα στο πλευρό της σε όλα της τα επαγγελματικά βήματα.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr τους συνέλαβε να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να περπατούν μαζί αποδεικνύοντας πως ακόμα και μετά από τόσα χρόνια γάμου είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ