Στο «Πάμε Δανάη!» φιλοξενήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου, και μίλησε για το «The Chase», και το ενδεχόμενο μιας ακόμα εκπομπή στο MEGA αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

«Ανανέωσα το συμβόλαιο το καλοκαίρι. Ήταν για δύο χρόνια, έληξε το καλοκαίρι και ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια. Περνάνε από το μυαλό μου διάφορα πράγματα, το θέμα είναι να περάσουν και στο μυαλό του καναλιού. Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Ίπταται ακόμα και έπεσαν ιδέες. Θα δούμε. Έχει σχέση με ένα project, που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει πολύ σύμφωνη γενικά, αλλά ακόμα είναι τίποτα. Είμαστε γιαπί. Μου έχει λείψει να ξανακάνω ένα σόου. Είναι κάτι που έχω αγαπήσει και έμαθα πολλή τηλεόραση στη σκηνή του show», ανέφερε η Μαρία.

«Εμένα μου περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό. Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Έχουν πέσει ιδέες. Θα δούμε. Έχει σχέση με ένα project που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει σύμφωνη αλλά είναι πολύ αρχή. Δεν θα είμαι καλή σε μία κοινωνική εκπομπή γιατί θα κλαίω συνέχεια και δε θα μπορώ να το διαχειριστώ. Εγώ έχω μάθει τη χαρά οπότε ο καθένας στο πόστο του», σημείωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Μαρία Μπεκατώρου

Για τον νεότερο Chaser παγκοσμίως, Νικόλα Παχή, είπε. «Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Είναι μόλις 23 ετών».

Ακόμα, η Μαρία τόνισε: «Αντλώ δύναμη από τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Ο Αντώνης είναι έξω από τον χώρο αλλά στη αρχή είχε ζοριστεί στην αρχή αλλά πλέον όταν ξέρει ότι θα ζοριστεί, δεν έρχεται. Είμαστε από το 1999 μαζί. Υπήρχαν στιγμές γκρίνιας αλλά αυτό φεύγει με θετικό συναίσθημα. Έχει τρέλα και ο Αντώνης. Είναι ωραία προσωπικότητα αλλά είναι διαφορετικός από εμένα. Εμένα μου αρέσει που είναι διαφορετικός. Φαντάσου να ήταν σαν και εμένα;».

Η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε και στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή: «Με συγκινεί ο μπαμπάς μου που δεν είναι εδώ για να δει αυτά που έχω καταφέρει. Λέω “γιατί δεν είσαι εδώ”. Κάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον πατέρα μου. Πρόλαβε να με δει μόνο στην αρχή και τότε δεν ήταν καλά, και του έλεγα “καταλαβαίνεις τί έχω καταφέρει” και κούναγε το κεφάλι. Η προσωπικότητά μου και η αισιοδοξία μου είναι ο μπαμπάς μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ