Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Σάκκαρη πριν από λίγη ώρα βρέθηκαν μαζί σε ένα αυτοκίνητο ντυμένοι χριστουγεννιάτικα για καλό σκοπό.

Οι τρεις τους βρέθηκαν μαζί στο αυτοκίνητο της γνωστής παρουσιάστριας προκειμένου να κάνουν μία φιλανθρωπική κίνηση για την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ είναι μία εξειδικευμένη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση. Είναι η μόνη οργάνωση στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία.

Στα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό η Μαρία Μπεκατώρου βλέπουμε τον αγαπημένο παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά ντυμένο από πάνω ως κάτω χριστουγεννιάτικα και την γνωστή αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη με χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ.

 

Ο Νίκος και η Μαρία όπως φαίνεται στο βίντεο πειράζουν ο ένας τον άλλο προκαλώντας άφθονο γέλιο στους followers τους.

 

View this post on Instagram

 

Αμάρτησε μαζί μου και έλα..! #ComingSoon

A post shared by Maria Sakkari (@sakkattack7) on

Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης τους που είχε σκοπό μόνο να βοηθήσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο απέναντι στην Ελίζα, εν όψει των Χριστουγέννων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ