Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις ουσίες στις οποίες ήταν εθισμένη.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στον λογαριασμό της στο TikTok, τον οποίο περιγράφει ως «καθαρή ζωή» και «βουτιά στη ζωή», δίνει πλέον συμβουλές σε όσους χρησιμοποιούν ουσίες, έχοντας ζήσει την δική της σκοτεινή περιόδο εθισμου.

 «Τα πολλά γάρα, δημιουργούν προβλήματα στον εγκέφαλο.Όταν πίνει και την πίνεις για χρόνια και για πολύ, σαν μια καθημερινή συνήθεια, όπως πίνεις το νερό σου ή όπως κάνεις το κανονικό τσιγάρο, τα γάρα σε χαζεύουν, σε απενεργοποιούν, σε αδρανοποιούν, και ουσιαστικά είσαι βολεμένος, βαρεμένος και δεν έχεις όρεξη για τη ζωή, γενικότερα είσαι ένας επαναστάτης του καναπέ», λέει σε ένα από τα πρόσφατα video της.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ original sound – myqlz

Σε άλλο video της αναφέρει: «Ήμουν εθισμένη στην κοκαΐνη, στην μαριχουάνα, στα χάπια. Έπινα αλκοόλ. Ξενυχτούσα, δεν είχα όρια σε τίποτα!! Απελευθερώθηκα 18 Μαΐου του 2003. Από τότε έχει ξεκινήσει ένα δύσκολο, δύσβατο ταξίδι ολιστικής αντιμετώπισης της ζωής. Απέχω από ουσίες και από ανούσια πράγματα. Απέχω από ψευτοκοινωνικότητες. Ζω καθαρά, καθαρές τροφές, κίνηση, ενδοσκόπηση, δημιουργία. Οριοθετώ τα “θέλω” μου την ζωή μου. Αλλάζω μονίμως οτιδήποτε δεν μου κάνει. Μαθαίνω. Δοκιμάζω τι μου πάει. Και το πώς θα ζω και τι θα κάνω γενικότερα, δεν θα μου το επιβάλει κανέναν σύστημα, αλλά το ένστικτό μου! Και να είναι καλά και η μάνα μου!!»

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – Panoz7

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει εστιάσει στην σύνδεση με την φύση και στην ενδυνάμωση νου και σώματος.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ sonido original – Música 80-90-00s

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ