Η Μαρία Ηλιάκη φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μετά τον ερχομό της κορούλας της, καρπού του έρωτά της, με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους ακόλουθούς της, ενώ μιλά και για τη γέννηση του παιδιού της αλλά και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της.

Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: “Πιάνω τον εαυτό μου κάποιες μέρες να φλερτάρει -δε μου αρέσει η λέξη κατάθλιψη γιατί είναι κάτι σοβαρό- με τη μεγάλη θλίψη. Θλίψη να το πω; Αγωνία να το πω; Φόβο να το πω; Ούτε ο φόβος μου αρέσει ως λέξη. Γενικώς, κάπως να μην είμαι καλά κάποιες μέρες. Αποφάσισα, λοιπόν, μετά από 5-6 χρόνια, να ξαναρχίσω το τετράδιο των θαυμάτων, γιατί κάπως πρέπει να βάλω τον εαυτό μου να εστιάσει στα θετικά. Γιατί όπου και να γυρίσω, όπου και να διαβάσω, κάτι άσχημο γίνεται. Αυτό, λοιπόν, είναι το βιβλίο των θαυμάτων. Σας το προτείνω να το ξεκινήσετε κι εσείς μπας και σωθούμε. Εκεί, γράφεις κάθε μέρα τα καλά που σου συμβαίνουν. Δε χρειάζεται να είναι ας πούμε ‘Κέρδισα το λόττο ή βρήκα τον άντρα των ονείρων μου ή γενικά μεγάλα πράγματα. Ξεκινάς από τα πολύ μικρά. ‘Σήμερα ξύπνησα και έφτιαξα έναν τέλειο καφέ. Σήμερα ξύπνησα, παρατήρησα τον ήλιο και αισθάνθηκα όμορφα. Με κοίταξε το μωρό μου και μου χαμογέλασε. Πήγα για καφέ με μία φίλη μου και περάσαμε όμορφα’. Πράγματα πολύ απλά και καθημερινά για να φτάσουμε μετά στα μεγάλα. Οπότε, αυτό σε βοηθάει να εστιάσεις στα καλά, στα μικρά, μικρά καλά και τα μικρά, μικρά, μικρά μετά θα γίνουν πολλά, πολλά, πολλά και μεγάλα, μεγάλα, μεγάλα, γιατί αλλιώς δε βγαίνει“.

Πριν από μερικές ώρες, η Μαρία Ηλιάκη, μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να κρατά στα χέρια της, την κορούλα της και θέλησε να μοιραστεί ξανά ένα μήνυμα με τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: “Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου… είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα κ το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή… πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου… κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα… Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πaρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς“.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ