Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και βλέπουν καθημερινά την κορούλα τους να μεγαλώνει. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Ζυρίχη της Ελβετίας όπου εργάζεται και ο σύζυγός της ως γυναικολόγος.

Όσο μεγαλώνει η μικρή, η Μαρία Ηλιάκη της δείχνει τον κόσμο και έτσι μαμά και κόρη πραγματοποιούν συχνά βόλτες. Αυτή τη φορά οι δυο τους βρέθηκαν στη δουλειά του μπαμπά, Στέλιου Μανουσάκη και του έκαναν έκπληξη.

Εκείνος ως στοργικός μπαμπάς αγκαλιάζει τη μονάκριβή του κορούλα. Μπαμπάς και κόρη έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκεται δίπλα σε κάθε βήμα του παιδιού του παρά το βεβαρυμμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα.

Σε συνέντευξή της στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί ότι ήταν δύσκολη αρχικά για εκείνη η εμπειρία της μητρότητας: «Οι πρώτοι 5 μήνες με το παιδί ήταν πολύ δύσκολοι, γιατί δεν κοιμόταν, έκλαιγε. Υπήρχαν δύο βράδια συγκεκριμένα, δεν θα τα ξεχάσω. Δεν σταματούσε να κλαίει πέντε ώρες. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί! Την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει, είναι ζεστά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ