Μια προσωπική της εμπειρία με άγνωστη κοπέλα στη Ζυρίχη μοιράστηκε η Μαρία Ηλιάκη και μάλιστα δήλωσε τον ενθουσιασμό της με όσα άκουσε.

Η παρουσιάστρια και προσφάτως μανούλα, λοιπόν, πήγε να πάρει έναν καφέ και η κοπέλα που την εξυπηρέτησε μιλούσε άπταιστα ελληνικά, παρόλο που δεν ήταν Ελληνίδα, ενώ η απάντηση που έδωσε στη Μαρία όταν εκείνη τη ρώτησε πώς το κατάφερε, την εντυπωσίασε.

Η βόλτα της στη Ζυρίχη της χάρισε μια όμορφη εμπειρία

«Συνάντησα τυχαία μια κοπέλα εκεί που πήγα να πάρω καφέ και με “έστειλε”. Ήταν ένα κορίτσι το οποίο με άκουσε να μιλάω ελληνικά στο τηλέφωνο και μου λέει “Ελληνίδα είστε;” και της απαντά “ναι”. Πιάνουμε λοιπόν την κουβέντα με εκείνη σε σπαστά ελληνικά, και της λέω “μιλάς πολύ καλά ελληνικά, δεν είσαι από την Ελλάδα;”. Μου απάντησε πως δεν είναι από την Ελλάδα και τη ρώτησα πώς τα έμαθε τόσο καλά! Το λεξιλόγιο και το συντακτικό της φανταστικό», είπε για αρχή η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη πήρε την απάντηση που την “κέρδισε”

Στη συνέχεια, λοιπόν, η τηλεπαρουσιάστρια ανέφερε ότι η απάντηση που της έδωσε την ενθουσίασε και πέρασε το δικό της μήνυμα.

«Μου λέει λοιπόν: “Ήταν η πρώτη μου αγάπη Έλληνας και τα έμαθα με την καρδιά μου, γι’ αυτό τα έμαθα τόσο καλά”», με την Μαρία να δηλώνει: «Γι’ αυτό ό, τι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με την καρδιά μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ