Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με την κόρη τους, Κατερίνα, η οποία πλέον είναι ενός έτους. Η μαμά της, λοιπόν, έκανε μια έξοδο με τη μικρή της και παράλληλα μια στιλιστική πρόταση.

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε μια φωοτγραφία τους όπου φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της, ενώ το πρόσωπο της Μαρίας Ηλιάκη λάμπει από χαρά. Η Κατερίνα Μανουσάκη βρίσκεται με τη μαμά της στην Ελβετία, και πραγματοποιούν βόλτες. Άλλωστε, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα αποδεχόμενη την πρόταση για την εκπομπή «Τι λες τώρα;», έμενε μόνιμα εκεί με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Μαρία Ηλιάκη

«Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες», είχε αναφέρει ο Στέλιος Μανουσάκης όταν γεννήθηκε η κόρη τους, μιλώντας στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου». Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες της κόρης της από το μαιευτήριο, με αφορμή τα πρώτα γενέθλιά της, ενώ από αυτές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Στέλιος Μανουσάκης.

Σε αυτήν τη βόλτα τους, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό παντελόνι, sneakers, γκρι πουκάμισο όπου το έχει δέσει με τρόπο που φαίνεται η κοιλίτσα της, ενώ η τσάντα της είναι τάση της σεζόν. Ένα ωραίο street look για καθημερινές βόλτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ